Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

Accuweb lanceert vernieuwde webshop

Datum nieuwsfeit: 10-04-2018
Bron: Accuweb
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Accuweb lanceert vernieuwde webshop


Almere, 20180410 -- Onlangs heeft Accuweb zijn website volledig vernieuwd. Door een nieuwe styling en het toevoegen van een aantal handige opties is Accuweb nog beter op de toekomst voorbereid. Klanten kunnen nu nog sneller en gemakkelijker de juiste accu, zonnepanelen en accessoires online vinden.

Accuweb lanceert vernieuwde webshopAccuweb in het kort

In twaalf jaar tijd is de online leverancier Accuweb uitgegroeid tot een begrip. Iedereen die een accu online wilde bestellen kon bij Accuweb terecht voor accu's van onbesproken kwaliteit. Het maakte niet uit of je een accu voor je auto, voor je camper, voor je caravan of voor je boot nodig had. De duidelijke omschrijvingen die Accuweb hanteerde, maakte het zoeken van de juiste match tot een peulenschil. Daarnaast leverde Accuweb ook diverse acculaders, accu toebehoren, omvormers en startboosters uit voorraad. In de twaalf jaar tijd dat de oude website operationeel was, heeft Accuweb een goed inzicht gekregen in de vraag van diverse consumenten, zowel zakelijk als particulier. Ook hebben ze zich nadrukkelijk als adviseur en probleemoplosser weten te positioneren.

Een nieuwe website met handige features

Een accu is niet een product dat door consumenten op regelmatige basis wordt aangeschaft. Als je een accu nodig hebt, zal het in eerste instantie niet meteen duidelijk zijn welk type wel of niet geschikt is. Op de vernieuwde website kun je eenvoudig de juiste accu voor je auto vinden door in de "Accuzoeker auto" je kentekennummer in te voeren. Per e-mail ontvang je dan de correcte informatie. Wie een accu voor zijn motor zoekt, kan bij "Accuzoeker motor" merk, bouwjaar, model en cilinderinhoud opgeven om erachter te komen welke accu het beste past. Deze features kunnen consumenten veel tijd besparen en zullen het vertrouwen in Accuweb ten goede komen.

Meer dan alleen accu's

Bij Accuweb kun je ook terecht voor andere producten. Accuweb levert ook zonnepanelen voor je camper, tuinhuis, caravan of boot. In het assortiment vind je onder andere flexibele zonnepanelen, opklapbare zonnepanelen, alle mogelijke montagematerialen voor zonnepanelen en complete sets. Door goed in te spelen op een groeiende vraag naar nog meer energieonafhankelijkheid heeft Accuweb een aantrekkelijk totaalassortiment samengesteld. De uitstekende leveringscondities, zoals gratis levering bij een orderbedrag van 25 euro of meer, gelden nog steeds. Wie deskundig advies nodig heeft, kan dagelijks tot 21.00 uur terecht bij de goed opgeleide klantenservice. Accuweb is aangesloten bij webshopkeurmerk, wat een indicatie is voor hun betrouwbaarheid. Een verdere indicatie hiervoor is hun klanttevredenheidsscore van 9,6 op een schaal van 10.

Bekijk de nieuwe website op: Accuweb.nlNoot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie